jednorog Novorođenče

Broj postova : 15 Age : 39 Lokacija : Zagreb Registration date : 12.01.2011
 | Naslov: Re: gdje spavaju? sri sij 12, 2011 10:30 am | |
| Moji obojica spavaju s nama, tj. između mene i mm na našem krevetu, i iako ih tijekom noći razdvajam jer stave ruke i noge jedan drugome preko glave i po svuda... nama ne smeta jer jako brzo rastu i uživamo u tom zajedničkom spavanju i tome da su uz nas dok nas još trebaju, jer za 3 god. najviše neće htjeti toliko se mazit i bit uz nas pa dok mogu, zašto nebi bili uz nas |
|
roko i mama Novorođenče

Broj postova : 11 Age : 30 Lokacija : split Registration date : 16.02.2011
 | Naslov: Re: gdje spavaju? sri vel 16, 2011 10:07 pm | |
| rokić nam od druge godine spava u normalnom krevetu odmah ga je sav sritan i prihvatija nekad se usulja nama u krevet al meni je to drago,bolje nego da ja moram na njegov :p al svve u svemu dok dode novi bebac ostaje tako a onda njima pravimo sobu i stize krevet na kat za roka i bracu kad malo poraste,naravno sobu prepustamo njima a mi selimo :P |
|
roko i mama Novorođenče

Broj postova : 11 Age : 30 Lokacija : split Registration date : 16.02.2011
 | Naslov: Re: gdje spavaju? sri vel 16, 2011 10:10 pm | |
| e da i puno nam je pomoglo (bar ja mislin ) to sta smo par dana prije bas obilazili neke centre i pokazivali roku sobice i velike krevete i onako odusevljeni bi ga pitali oces i ti jedan ovakav pa je jedva i cekao svoj krevet i naravno odmah je sve vodio u sobu i vikao da je to njegova soba i njegov krevet :)))) |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: gdje spavaju?  | |
| |
|