| kako stignete | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
pcelica8 Veliko brbljavo dijete

Broj postova : 347 Age : 34 Lokacija : okolica Siska Registration date : 21.04.2009
 | Naslov: kako stignete sri tra 22, 2009 12:11 am | |
| dajte mi molim vas recite jel stignete sve uz bebače. kuhanje, pranje,pospremanjee,peglanje.....kod mene zna biti kao da je bomba pala.... što vam rade bebice dok ste na netu? |
|
 | |
žuža Vrhunska tipkalica

Broj postova : 2809 Age : 41 Lokacija : varaždin Registration date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: kako stignete sri tra 22, 2009 5:42 am | |
| a čuj draga sve se nekak uskladi,mada sad što je ljepše vrijeme više smo vani a manje na netu,mada nas većina ima već malo veće bebače pa je malo i lakše ,ja imam stariju kćer koja ima deset godina,pa mi ona puno put pomogne ili se igra s bratom pa ja mogu surfati  |
|
 | |
ivana86 Još malo pa neću bit baba

Broj postova : 750 Age : 33 Lokacija : Rijeka Registration date : 13.02.2009
 | Naslov: Re: kako stignete sri tra 22, 2009 6:47 am | |
| i ja puno više toga stignem kako je lana veča ..kuham dok ona spava,več ima ritual spavanja,pa sam se navikla!  |
|
 | |
Enea Moderator

Broj postova : 4789 Lokacija : vz Registration date : 23.02.2009
 | Naslov: Re: kako stignete sri tra 22, 2009 7:51 am | |
| ja vecinom sve radim dok spava,kuhanje i pospremanje,a dok sam na netu,sjedi u kolicima pokraj mene(sdad trenutno) ili ju stavim u bancer tj lezaljku i dam joj igracke |
|
 | |
Mateja Vrhunska tipkalica

Broj postova : 2891 Age : 32 Lokacija : Slavonija Registration date : 04.02.2008
 | Naslov: Re: kako stignete sri tra 22, 2009 9:16 am | |
| Ja sam na netu uglavnom na poslu, preko tjedna kod kuce spremam samo povrsno, ono sto moram svaki dan, a ostatak subotom jer neradim.
Kad je Luka bio mali sam isto kao i cure, kuhanje i spremanje dok beba spava, ili recimo popodne kad nam je tata bio kod kuce, na net dok se rucak kuha ili navecer kad ode spavati, rijetko kad da sam mogla uz njega!
Sve u svemu, lakse je kad narastu! |
|
 | |
ivany Moderator

Broj postova : 3004 Age : 37 Lokacija : kod Osijeka Registration date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: kako stignete sri tra 22, 2009 9:56 am | |
| - Mateja je napisao/la:
- Ja sam na netu uglavnom na poslu, preko tjedna kod kuce spremam samo povrsno, ono sto moram svaki dan, a ostatak subotom jer neradim.
Kad je Luka bio mali sam isto kao i cure, kuhanje i spremanje dok beba spava, ili recimo popodne kad nam je tata bio kod kuce, na net dok se rucak kuha ili navecer kad ode spavati, rijetko kad da sam mogla uz njega!
Sve u svemu, lakse je kad narastu! ovo potpisujem |
|
 | |
happyness Vrhunska tipkalica
 Broj postova : 3218 Lokacija : Varaždin Registration date : 30.01.2008
 | Naslov: Re: kako stignete sri tra 22, 2009 10:35 am | |
| Ja sam isto pretežno na netu kad Luka spava. Eventualno ako se s nečim zaigral, onda sjednem pa čitkaram, ali to ne traje dugo, jer sva pažnja mora biti na njemu Kak vele cure, kad je bio manji, bila sam isključivo na netu kad je spaval, a pospremala sam navečer kad bi mm došel s posla. Sda kad je veći pospremam ujutro, skuham ručak pa odemo landrati van, pa se vratimo, jedemo...ma sve bude ti lakše kak bude ti beba rasla. I meni je znal prije stan biti ko ratište, al sad je već bolje. Prihvati to kao nekaj prolazno, jer i je.  |
|
 | |
zvrk06 Admin

Broj postova : 12186 Age : 31 Lokacija : Dalmacija u mom oku Registration date : 30.01.2008
 | Naslov: Re: kako stignete sri tra 22, 2009 12:41 pm | |
| Šta se tiče neta, uvijek stignem na njega,Lana se uvijek znala sama igrat i zabavljat,pa s tim nemam nekog problema + šta ja živim sa svojima i sestrom,i uvijek je netko u kući,i uvijek netko ima za zabavit Lanu. Šta se tiče čišćenja i tu je ok,jer smo mi cure podjeljene,pa svaka ima svoje zadatke po kući,ali kad sređujem a Lana je budna,opet to napravim sa njom,ona bude uz mene,ili samo gleda ili mi pomaže,ma sve pet. Učenje isto tako,bez problema šta se nje tiče  _________________   |
|
 | |
Mateja Vrhunska tipkalica

Broj postova : 2891 Age : 32 Lokacija : Slavonija Registration date : 04.02.2008
 | Naslov: Re: kako stignete čet tra 23, 2009 6:47 am | |
| Blago tebi, ja imam hiperaktivno dijete pa su takve stvari nemoguce. Sad kad je veci mogu s njim vise, ali to traje cijelu vjecnost jer stalno moram gledati gdje je i sta radi... |
|
 | |
pcelica8 Veliko brbljavo dijete

Broj postova : 347 Age : 34 Lokacija : okolica Siska Registration date : 21.04.2009
 | Naslov: Re: kako stignete čet tra 23, 2009 6:52 am | |
| - Mateja je napisao/la:
- Blago tebi, ja imam hiperaktivno dijete pa su takve stvari nemoguce.
Sad kad je veci mogu s njim vise, ali to traje cijelu vjecnost jer stalno moram gledati gdje je i sta radi... toga se i ja bojim, sada ga već sve zanima a tek kad bude stariji... neće mu biti kraja. |
|
 | |
didzi Veliko brbljavo dijete

Broj postova : 310 Age : 42 Lokacija : sarajevo Registration date : 01.05.2009
 | Naslov: Re: kako stignete uto svi 05, 2009 12:59 pm | |
| - zvrk06 je napisao/la:
- Šta se tiče neta, uvijek stignem na njega,Lana se uvijek znala sama igrat i zabavljat,pa s tim nemam nekog problema + šta ja živim sa svojima i sestrom,i uvijek je netko u kući,i uvijek netko ima za zabavit Lanu.
Šta se tiče čišćenja i tu je ok,jer smo mi cure podjeljene,pa svaka ima svoje zadatke po kući,ali kad sređujem a Lana je budna,opet to napravim sa njom,ona bude uz mene,ili samo gleda ili mi pomaže,ma sve pet. Učenje isto tako,bez problema šta se nje tiče   BLAGO TEBI...ja sam se ispocetka lomila za sve,cak i sa koncima (pa su mi i popucali i rana se otvorila)dok nije proslo neko vrijeme i ja skontam mene u cijeloj prici nigdje,tu prikocim i polako...sto stignem taj dan stignem,sto ne ima i sutra dan...evo sad imam  i svasta nesta pa cu polako kad se  sa vama...  |
|
 | |
sana_88 Novorođenče

Broj postova : 11 Age : 31 Lokacija : BiH Registration date : 02.06.2009
 | Naslov: Re: kako stignete uto lip 02, 2009 8:34 pm | |
| moja se vecinom igra sa svekrvom u drugoj sobi tako da se moze stici na net  |
|
 | |
ninana Moderator

Broj postova : 10836 Age : 34 Lokacija : Tuzla Registration date : 03.06.2009
 | Naslov: Re: kako stignete pet lip 05, 2009 2:04 pm | |
| curke sve se stigne kad se organizuje vrijeme, pa i rucak pospremanje, djeca pa i net. naravno lakse je ako ima netko da pomogne. Aleksandar mi je kod mame jer ga vodi logopedu a mm radi panemoze tako da smo sad ja i beba sami a stigne se na net dok se rucak pravi i beba spava. |
|
 | |
jasmina Veliko brbljavo dijete

Broj postova : 175 Registration date : 16.07.2009
 | Naslov: Re: kako stignete pet lis 16, 2009 7:34 pm | |
| Ja ne idem na net dok je mali budan,vec navecer dok spava.Asta se tice pospremanja,to je nesto povrsno,i stalno mi se to povlaci,dok je sada mozda malo lakse...a i mi puno uzivamo tako da za veliko ciscenje imamo vikend kada je m doma. |
|
 | |
vedrana87 Moderator

Broj postova : 2802 Age : 32 Lokacija : osijek Registration date : 09.08.2009
 | Naslov: Re: kako stignete pet lis 16, 2009 8:04 pm | |
| oduvijek se ema znala zabavit da ja i spremim, skuham i još odem na net... jako je dobra curica i uz nju se stignem i naspavati |
|
 | |
Giovanna Moderator

Broj postova : 2862 Age : 31 Lokacija : Zadar Registration date : 30.01.2008
 | Naslov: Re: kako stignete pon lis 19, 2009 2:58 pm | |
| Bome ja dok sam bila doma sve sam stigla, a i sad kad radim sve stignem..pod uvjetom da mi se da naravno prije sam bila picajla i frikusa da sve mora biti na svom mistu (to je bilo grozno jer di god sam dosla sam se grozila ako nije sve bilo lipo poslozeno  ) ali sad sam totalno cool i boli me briga jel sve cisto i uredno  u granicima normale naravno  |
|
 | |
pia2 Još malo pa neću bit baba

Broj postova : 930 Age : 36 Lokacija : Split Registration date : 19.03.2009
 | Naslov: Re: kako stignete sri stu 04, 2009 2:50 pm | |
| pa ja baš i ne stignem... sami smo, a roko oće bit zavezan za mene. pospremit stvari na svoje misto, to navečer kad zaspe, a baš čišćenje, to kad neko dođe pa pričuva roka... |
|
 | |
ninanana Veliko brbljavo dijete

Broj postova : 470 Age : 48 Registration date : 06.01.2010
 | Naslov: Re: kako stignete čet sij 07, 2010 10:47 am | |
| Moj odgovor na pitanje iz naslova ovog posta je vrlo kratak, jasan i precizan - nikako!  |
|
 | |
ninanana Veliko brbljavo dijete

Broj postova : 470 Age : 48 Registration date : 06.01.2010
 | Naslov: Re: kako stignete čet sij 07, 2010 10:35 pm | |
| Aj, dobro, malo sam možda pretjerala. Danas sam se baš zalaufala na ovom Forumu, a cura se divila svaki puta kad je vidjela svoju slikicu s Mini Maus Možda ipak ne mogu reći da ne stignem baš ništa-stignem uzeti usput minutu i ukucati post :-) |
|
 | |
zvrk06 Admin

Broj postova : 12186 Age : 31 Lokacija : Dalmacija u mom oku Registration date : 30.01.2008
 | |
 | |
Giovanna Moderator

Broj postova : 2862 Age : 31 Lokacija : Zadar Registration date : 30.01.2008
 | Naslov: Re: kako stignete pet sij 08, 2010 1:29 pm | |
| Tako je Zvrk  |
|
 | |
zeljkica0205 Moderator

Broj postova : 2399 Age : 40 Lokacija : SISAK Registration date : 17.07.2009
 | Naslov: Re: kako stignete pet sij 08, 2010 4:41 pm | |
| O da na forum uvijek!!! _________________   |
|
 | |
ivany Moderator

Broj postova : 3004 Age : 37 Lokacija : kod Osijeka Registration date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: kako stignete pet sij 08, 2010 9:52 pm | |
| odkad radim više ništa nestignem, često poželim da mi dan ima koji sati više uglavnom, pazim da nakon posla dovoljno vremena provedem sa Sarom i mm, naravno posljedica tog je da jedva stignem spremiti stol i suđe nakon ručka i npr. skinuti/objesiti veš i pripremiti što ćemo obući idući dan. Ostatak kuće čeka slobodan dan/vikend. |
|
 | |
Tina Moderator

Broj postova : 1187 Age : 30 Lokacija : Zagreb Registration date : 12.07.2010
 | Naslov: Re: kako stignete sri ruj 08, 2010 12:07 am | |
| Ja sam često na netu noču,jer tada moje dvije bebe spavaju (mislim time i na muža  ) a danju ako baš imam želju otić na net dam svena mužu da pričuva il ga stavim pored sebe,on se igra prstičima ili nekom igračkicom pa mogu kraj njega surfat bez problema. Peglam navečer dok m igra igricu a mali spava,a pospremam dok je m na poslu a sven il spava il ga ostavim tih pol sata u kinderbetu,pa ako i cendra ga ostavim dok ne završim jer znam da mu niš ne fali osim moje blizine. Često je miran dok pospremam,al nekad plače,bitno da kad počne kmečat da dođem nad kinderbet da mu se pokažem,da zna da sam tu i da kad završim da zna da ću ga uzet. Po tome smo več uigrana ekipa. Neke stvari mi je najbolje navečer jer mrzim recimo peglanje pa ne volim kad moram prekinut jer mi se neda nastavit kasnije,a maleni spava po 5 sati razmaka između hranjenja pa znam da bez frke mogu radit šta me volja duže vrijeme. |
|
 | |
Angie Odana forumašica

Broj postova : 1949 Age : 41 Lokacija : selo na ulazu u zagreb... Registration date : 12.04.2010
 | Naslov: Re: kako stignete sri ruj 08, 2010 7:26 am | |
| ručak i nešto sitno napravim po danu,veš,kupaona(ne svaki dan,da ne mislite da sam pukla  )a sve ostalo,suđe,usisavanje,brisanje poda,peglanje,to sve tek navečer kad svo odu spavat-mali milion puta mi kuća izgleda ko da je bomba pala  al ja sam nju napravila i nisam njen rob i točka jednostavno,osjećam se preumorno i svaki trenutak kad se mogu odmorit,kad mogu s klincima otići na popodnevni spavanac mi je dragocjen  a suđe i neće pobjeć iz sudopera |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: kako stignete  | |
| |
|
 | |
| kako stignete | |
|